SPARERIBS BEZORGSERVICE

SPARERIBS BEZORGSERVICE Heerlijke spareribs met huisgemaakte marinade!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2088 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Spareribs Bezorgservice. Meer weten? Ontdek meer

15 mei 2022 om 11:46 Turkse pizza was koud. Kapsalon was okee.
10 mei 2022 om 16:50 Spareribs waren goed, erg mals. Alleen smaakten de knoflook spareribs niet naar knoflook. Wel voor herhaling vatbaar.
26 apr 2022 om 12:55 Lekker en optijd
23 apr 2022 om 20:05 De eerlijkheid gebied me te zeggen dat ik het qua eten wat tegen vond vallen. Flauwe spareribs en smaakloze kaas op de pita. Komop mensen, proef weer eens zelf wat je aan je klanten stuurt.
11 apr 2022 om 21:57 Zijn wel heel duur geworden maar nog steeds even lekker weer.
27 mrt 2022 om 21:23 Friet was slap
26 mrt 2022 om 19:33 Bezorging was snel. Deel van de spareribs waren niet goed gaar, andere deel was erg lekker. De kapsalon kipshoarma had niet veel smaak en de kaas was te kort verwarmd. Was net aan gesmolten. 2 kindermenu's en maar 1 pakje drinken. Geld niet waard.
25 mrt 2022 om 10:03 Alhoewel best prijzig, lekkere spare ribs.
23 mrt 2022 om 20:00 Zeeeeeer smakelijk! Spareribs vielen zo van t botje af en de Turkse pizza was perfect gevuld! Zeker voor herhaling vatbaar!
22 mrt 2022 om 20:59 Heerlijke spareribs vlees boterzacht
21 mrt 2022 om 1:45 Ben wel gelijk 10 kilo aangekomen maar goh wat was dat het waard zeg. Zeer lekkere spareribs.
18 mrt 2022 om 23:03 Spareribs zoet is een aanrader Je kon de botjes van het vlees schudden