SPARERIBS BEZORGSERVICE

SPARERIBS BEZORGSERVICE Heerlijke spareribs met huisgemaakte marinade!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1954 beoordelingen
23 jul 2021 om 20:27 Lekkere kapsalon. Snel bezorgd, maar wij wonen vlakbij.
18 jul 2021 om 14:21 Snel warm en lekker !!!
14 jul 2021 om 20:45 Heerlijk eten, jammer dat het bijna koud was....
12 jul 2021 om 2:07 Altijd eten heb in 2 maanden tijd denk 20x besteld altijd lekker van burgers tot kapsalon en kipnugets Max 40 min bezorgen en al enkele keren binnen 15mimuten me bezorging gehad had 10sterren gegeven als t kon
12 jul 2021 om 2:05 Altijd snelle bezorging altijd goed eten
11 jul 2021 om 21:52 Duurde veelst lang eten was koud en was nog eens niet lekker en vervolgens waren ze ook nog het drinken vergeten zeggen ze jammer dan volgende keer krijg je t wel we storten t geld wel terug ik geef t nog niet 1 ster tis dat je niet minder dan 1 ster kan
8 jul 2021 om 23:10 Wederom top shoarmazaak!!
6 jul 2021 om 19:17 Bezorging was op de tijd wat ze zijde dus goed. Verder viel de smaak tegen en was ook niet zo gaar zo als ik het lekker vind
6 jul 2021 om 1:59 Heerlijk eten en top service.
4 jul 2021 om 22:21 Prima bezorging.
4 jul 2021 om 19:52 Prima bezorging precies op de afgesproken tijd, Eten prima,na slechte ervaring met een andere zaak
2 jul 2021 om 22:20 De marinade en saus waren erg goed afgelopen keer. Plus het was kokend heet bij bezorging