IL DUOMO

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 2337 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Il Duomo. Meer weten? Ontdek meer

10 mei 2024 om 21:10 Spareribs vet en niet mals.
28 apr 2024 om 19:12 Order niet compleet, patat koud geen tijd om hierover te bellen
6 apr 2024 om 23:16 Pizza niet gemaakt uit hoog kwalitatieve ingredienten, ben erg misselijk geworden
24 mrt 2024 om 21:35 Eten was koud
17 mrt 2024 om 7:08 Netjes gebeld dat de bestelling later zou komen waarvoor we drankjes aangeboden kregen. Kwaliteit uitstekend.
29 feb 2024 om 21:18 Super ervaring
25 feb 2024 om 7:52 Kapsalon had 1 stukje komkommer en 1 klein stukje tomaat, geen sauzen erdoorheen of bijgeleverd zoals was aangegeven. De pizza was niet lekker.. Voor ons de laatste keer helaas.
22 feb 2024 om 19:23 Heel goede verse warme pizza gratis bezorging prima Voor herhaling zeer zeker
27 jan 2024 om 9:53 Het duurde veel te lang waren ons volgens mij vergeten de pizzas waren niet lekker zoutloos en smaakloos.
26 jan 2024 om 19:57 het eten was koud heb het zelf moeten opwarmen geloof niet dat dit de bedoeling is.en je kan nog geeneens bellen om het te melden nummer bestaat niet krijg je te horen
19 jan 2024 om 21:18 Was helaas niet zo goed/lekker dan de vorige keer. De bodem was anders en ook de smaak
15 jan 2024 om 23:37 Van te voren gebeld of ik kip shoarma wilde want het andere was op, super netjes natuurlijk. 15 min later stond de bezorgen voor de deur. Een nette jongen en een cola extra gekregen omdat hij de ander had laten vallen. Met warning voorzichtig openen.